Теребовлянська ЗОШ І-ІІІ ст. №2

TEREBOVLYA SECONDARY SCHOOL No 2

Субота, 27.07.2024, 13:28

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | Реєстрація | Вхід

ШКІЛЬНІ НОВИНИ:

Головна » 2024 » Травень » 30 » Свято талантів «Сходинки до успіху»
15:48
Свято талантів «Сходинки до успіху»

Талант, як квітка: народжується і поступово розквітає, досягаючи довершеності. Над цим наполегливо працювали учні та вчителі.

У четвер, 30 травня 2024 року, у Теребовлянській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2 відбулося вже традиційне свято талантів «Сходинки до успіху». Це наше шкільне родинне свято, одне з небагатьох заходів, коли, учні і вчителі збираються разом. Свято тих, хто плідно працював упродовж навчального року і досягнув високого результату, здобув визнання на освітньому олімпі.

19 педагогів закладу були відзначені грамотами відділу освіти за підготовку учнів-переможців ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних дисциплін: Макарик С.Р., Кузик С.А., Кривокульська М.В., Корніцька О.П., Васильків Г.Ю., Медвідь Г.П., Мельничук В.І., Міхневич В.І., Кухарик О.М., Медвідь І.І., Климчук Б.А., Климчук А.Ю., Денісова Л.П., Строєвус О.В., Міхневич Н.І., Сіренко М.Є., Висоцька О.Л., Копчак О.П., Міхневич В.М.

Нагороджено 18 учнів школи дипломами І, ІІ та ІІІ ступенів за переможні місця у предметних олімпіадах: Кузик Анастасію, Уруську Поліну, Крупу Максима, Мелешко Аліну, Свергун Вікторію, Подольську Юлію, Благітку Діану, Медвідя Сергія, Тур Любов, Шелепило Мар’яну, Сип’яка Тараса, Бабія Юрія, Кузик Тетяну, Рудюка Дмитра, Шидловського Андрія, Щегельського Андрія, Свергуна Владислава, Писаренка Дениса.

Нагороди отримали учні також за конкурси: імені Т.Г. Шевченка та Петра Яцика, відповідно Мельнишин Руслан, Гавдьо Андрій та Кара Злата, Піпан Аліна.

26 учнів 5-8, 10 класів нагороджено похвальними листами «За високі досягнення у навчанні».

Значних успіхів досягли наші спортсмени. Зокрема: спартакіада допризовної молоді – І місце; шахи – І місце; легка атлетика – І місце; футбол – ІІ місце; футзал – ІІ місце; шкіряний м’яч – ІІ місце; волейбол (дівчата) – ІІІ місце; віськово-патріотична гра Сокіл/Джура – ІІІ місце.

Захід пройшов у радісній та дружній атмосфері. Ще раз ми переконалися, що наша школа має талановитих, творчих, здібних, креативних учнів.

Тож, бажаємо нашим учням, щоб всі життєві сходинки долалися з легкістю, з впевненістю у завтрашньому дні, віримо, що вогник творчості горів у серцях, і тішив не лише батьків, вчителів, а став поштовхом до нових звершень. І нехай все нові і нові таланти з’являються у стінах нашого закладу.

Слава Україні! Героям Слава!

Див. також:


За матеріалами Гончар Тані Богданівни
та Кузик Сніжани Анатоліївни


ФОТОГАЛЕРЕЯ


Переглядів: 49 | Додав: bogdankl | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Читайте нас у Facebook...

Прозорість інформації...

Форма входу

Календар записів

«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пошук на сайті

Нове на сайті

Наш статус

Учасник програми GOOGLE FOR EDUCATION

Календар подій

Українське ділове мовлення. Календар свят

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Хостинг від uCoz